On je tajno majku Jelene Karleuše volio čitavih 17 godina: Još uvijek je u velikoj b0Ii zbog njene smr.ti - svi ga znate, u pitanju je poznati srpski pjevač (Foto)
Breaking News

On je tajno majku Jelene Karleuše volio čitavih 17 godina: Još uvijek je u velikoj b0Ii zbog njene smr.ti – svi ga znate, u pitanju je poznati srpski pjevač (Foto)

Malo ko zna više informacija o njenom emotivnom zivtu, nekako je sve to uspjelo da ostane nenačeto i nedotaknuto. Ona je nakon prekida sa Dragonom, koji je otac Jelene Karleuše uplovila u emotivnu vezu sa jednim tada poznatim pjevačem koji je bio član benda po imenu dobri momci, a njegoov ime je Velimir Mitrović. Njegov nadima je Gale, a kada je 2019te njeno src eprestaIo nazaIost svih nas da radi, gale se oglasio za medije i rekao jako emotivne stvari.

Oni jesu davno prekinuli svoj odnos, ali kako on kaze ko je znao tu divnu osobu, ne moze tek tako da prihvati činjenicu da je više s nama nema. On kaze da je b0l velika i da i danas dan ne moze da vjeruje da je ona otišla. On kaze da svako ko obiljezi veliki dio zivota jedne osobe, kao što je Divna njemu, ne moze tek tako da se zaboravi i ne moze tek tako da se pusti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *