“Majka mi je umrIa od najg0re boIesti, a otac od tuge za njom nakon samo dva.." Jana proIiIa g0rke suze u emisiji: Voditeljica sebi nije mogla doći
Breaking News

“Majka mi je umrIa od najg0re boIesti, a otac od tuge za njom nakon samo dva..” Jana proIiIa g0rke suze u emisiji: Voditeljica sebi nije mogla doći

Monogo puta smo i mi sami imali prilike da pišemo nazalost o zivotima poznatih prije nego su postali poznati i prije nego su sami počeli da zarađuju. Kakav su zivot imali? Neki jako dobar a neki jako l0š o čemu nećemo sada, ali cemo se kao što u naslovu vidite fokusirati na Janino gostovanje u emisiji po imenu Sceniranje gdje je otvorila dušu i rekla dosta toga.

Ona je rekla kako se njena majka dugo b0rila sa tešk0m b0lesti, a kada je majka napustila ovaj svijezt dva mjeseca poslije je otišao i njen otac, od tuge i b0la, jer su bili jako vezani. Nju je vijest o smr’ti majkestigla kada je išla u Hrvatsku na nastup, prisjećala se Jana.

Ona kaze da je saznala tako za sm’rt majke, ali da je i za očevu saznala kada je bila na putu za H0landiju, sjela je u avion kada joj je brat javio,to je opisala kao najg0re momente kad čovjek ne zna šta da radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *