Svekrva je već 5 dana kod nas i ne ide kući, pitala sam mamu šta da radim: Kad mi je 0vo napisala ostala sam u š0ku - kako da joj to uradim (Foto)
Breaking News

Svekrva je već 5 dana kod nas i ne ide kući, pitala sam mamu šta da radim: Kad mi je 0vo napisala ostala sam u š0ku – kako da joj to uradim (Foto)

Nije ovo prvi put da se spekuliše o odnosu i relaciji odnosa svekrva – snaha, kao i zet – punica. Postoje legende koje kazu da ti odnosi nikada ne mogu biti dobri, ali naravno, sve zavisi od porodice do porodice, od osobe do osobe kako ce se uklopiti i slagati. Danas donosimo ispovijest jedne djevojke koja više nije mogla da trpi dolazak svekrve. Ona se pozalila svojoj mami kako je došla i kako je vcec dugo tu i ne planira kuci, a onda je majka kao i svaka druga našla riješenje:

Reci mu da dolazim ja u posjetu včeras i da cu ostat 7 dana, a vi imate kako ja znam samo jednu sobu, ne mozemo nas dvije spavati obje u jednoj sobi niti u dnevnom boravku, ako ona ostane. Reci da je red da sad malo ugosti i punicu. – između ostalog je napisala ona, ali njena kćerka nije znala kako da to uradi, bilo je stid, pa se presutila i nije ni uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *