Milica Kemez pokazala kuću koju je dobila od Zadruge: Š0kirala se kad je vidjela koliko kvadrata ima - prava bajka (Foto)
Breaking News

Milica Kemez pokazala kuću koju je dobila od Zadruge: Š0kirala se kad je vidjela koliko kvadrata ima – prava bajka (Foto)

Svi oni koji su pomno pratili rijaliti program zadruga su imali prilike da nekoliko sezpona prate i Milicu Kemez koja je nekome bila najdraza a nekome najmrza osoba u kuci. Kako je mišljenje zadrugara sa kojima je zivjela o njoj bilo podijeljeno, tako je i mišljenje širokih narodnih masa isto bilo podijeljeno, samo očito je imala jako veliku podršku, jer je osvojila veliko drugo mjesto. Ona se iznenadila, kaze da to nikako nije očekivala, iako kada je stajala s Nadicom u borbi za prvo mjesto, svi zadrugari su dijelili mišljenje da ona treba pobijediti.

Milica je kao drugo plasirana osvojikla pik kucu koja je trebala prvobitno iznositi oko 40 kvadratnih metara, ali ona je na kraju dobila kucu od 62 kvadratna metra i napisala je sve to na svom instagramu, pa je objavila i sliku kuce koju je ona izabrala. Moramo da kazemo kako Milica ima sada svoj dom i kako su mnogi sretni zbog toga, nevezano za njeno učešće nego za njenu zivotnu priču:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *