Ceca i Anastasija se skinuIe u minijaturne kupaće: Niko u kćerku nije gledao, zar je moguće da Ceca 0vako izgleda, uh - sad nam je jasno zašto može imati mlađeg..
Breaking News

Ceca i Anastasija se skinuIe u minijaturne kupaće: Niko u kćerku nije gledao, zar je moguće da Ceca 0vako izgleda, uh – sad nam je jasno zašto može imati mlađeg..

Kada pomenemo njih pojedinačno svi budu zainteresovani za to šta se dešava u njihovom zivotu, a kada su zajedno, svi medijski naslovi su prepuni njihovih imena, kao što vidite u samom naslovu radi se o majci i kćerci koje jednako dobro izgledaju. Ceca je dugo godina na estradnoj sceni, a nedavno prije nekoliko godian se i njena kćerka Anastasija počela profesionalno baviti muzikom i snimati pjesme, što Ceca podrzava u svakom smislu.

U ovim toplim danima su one išle negdje na bazena, vjerujemo na neke privatne bazene, a sve je to podijelila jedna njihvoa bliska osoba, pa je onda to sve Anastasija podijelila na svoj profil i završile su u svim medijima u miniaturnim kupaćim koristimima koje su ona i majka obukle. Bilo je raznih komentara kako pozitivnih tako i onih negat1vnih, što je sasvim normalno. Pogledajte i sami kako izgledaju i napisite vaš lični komentar na sve to, vjerujemo da ga imate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *