Š0kantna ispovijest bake koju je sin izvukao iz staračk0g d0ma: Imala je samo 40 kilograma - "držali su me gIadnu, jedno jaje su dijelili na nas četvero.."
Breaking News

Š0kantna ispovijest bake koju je sin izvukao iz staračk0g d0ma: Imala je samo 40 kilograma – “držali su me gIadnu, jedno jaje su dijelili na nas četvero..”

Kada su domovi za starije u pitanju, moramo da se ogradimo i da kazemo kako mi ne iznosimo svoje lično mišljenje nego prenosimo iskustva ljudi koji su javno progovorili o dešavanjima unutar domova, koja mi mediji bez njihovih ispoviejsti ne bi mogli znati. Danas donosimo priču koja se desila jednoj baki koja ima 88 godina i koja je bila smještena u dom, jer njeni nisu imali vremena da provode toliko s njom, a zeljeli su da ne bude sama. Ona je završila tamo u sobi kako kaze sa još 3 zene, nije znala šta je čeka.

Ona je  Dobrina Marinković i ispričala je šta je prošla u tom domu, ne zelimo ga imenovati, zbog privatnost koje dom ima. Moramo d akazemo da je ona bila 8 mjeseci tamo i kaze da je za tih 8 mjeseci oslabila čak 10 kilograma, istakla je da su im davali da jedu hranu koju ni pas ne bi pojeo, i da su jedno jaje dijelili na njih 4. Posjete su bile rijetke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *