Prije pIastičnog hirurga bi vas upIašile na ulici: Pogledajte naše zvijeze prije pIastičnih korekcija - nije za one sa sIabim srcem (Foto)
Breaking News

Prije pIastičnog hirurga bi vas upIašile na ulici: Pogledajte naše zvijeze prije pIastičnih korekcija – nije za one sa sIabim srcem (Foto)

Kada kazemo kako su domaće avne ličnosti lijepe, moramo da stavimo jedan veliki upitnik iznad svake zene koja je na javnoj ceni. ovdje nećemo samo da se fokusiramo kao obično na pjevačice, nego ćemo u fokus staviti sve one koje su uz puno novca i hirurge promijenile svoj lični opis. Ovdje se nalaze starIete, voditeljice, glumice ali naravno i pjevačice.

Kada budete u prilici u nastavku teksta da vidite kako su nekada izgledale Soraja, Tamara, Severina i ostale djevojke, shvatit ćete da rečenica koju je jednom davno neko izgovorio “niste ruzni samo nemate novca” u potpunosti istinita. Pogledajt eu nastavku koje smo to djevojke izdvojili koje danas i sa početka karijere ne liče na sebe:

Da li vi imate još neke koje smo mi mozda zaboravili. Postoje na društvenim mrezama stranice koje se bave iskljucivo poređenjem izgleda prije isada svih javnih ličnosti, vjerujemo da neku i pratite rodovno i da se ponekad iznenadite koliko su se promijenile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *