Napravio kuću koja se okreće u krug: Srbin sagradio "Iud0st" da bi udovoljio supruzi - evo šta se događa kada je pokrene (Video)
Breaking News

Napravio kuću koja se okreće u krug: Srbin sagradio “Iud0st” da bi udovoljio supruzi – evo šta se događa kada je pokrene (Video)

Moramo da kazemo kako se na našim prostorima još nije prezentovala kuca koja se okreće i koja se moze okretati u zavisnosti od brzine koju vi namjestitie kako kaze privrednik Vojin Kusić koji je sam sebi napravio takvu kucu koja ima 100 kvadratnih metara.Kada su ga pitali kako se pokreće ova kuca on je rekao na struju i sam je rekao da se moze namjestiti kojombrzinom, ali svi su se pozitivno iznenadili kada je on rekao da je to uradio zbog svoje supruge koja nikako nije mogla da se odluči ,da li zeli da njena kuca gleda na put ili ne. Sada kako i sam Vojin kaze njena kuća gleda u svakom trenutku tamo gdje ona zeli.

On kaze da nije strašno boraviti u takvoj kuci iako se ponekad znaju cuti pucketanja, to je sasvim normalno. Da li vas zanima kako to izgleda i kako izgleda čovjek koji je sve to uradio? Mozete da pogledate video snimak u kome je sve detaljno objašnjeno u samom nastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *