Ko je zapravo Nadica, pobjednica Zadruge: U istom restoranu radi 30 godina, sama odgajala Kiju - evo čime se još bavila (Foto)
Breaking News

Ko je zapravo Nadica, pobjednica Zadruge: U istom restoranu radi 30 godina, sama odgajala Kiju – evo čime se još bavila (Foto)

Kada pomenemo Nadicu, prvobitno je svi pamtimo kao majku Kristine Kije Kockar koja je također u prvoj sezoni odnijela prvo mjesto u ovom rijaliti programu. One su izgleda odlučile da budu prve u svakom smislu, kako smo imali priliku sinoc da pratimo Nadica je osvojila ove godine titulu najboljeg rijaliti učesnika, a to je izabrano narod, to jeste široke narodne mase. Nadica je Kristinu rodila sa Milošem, sa kojim se i razvela kako je i sama rekla kada je Kija bila jako mala.

Kako znamo ona u Zrenjaninu radi kao konobarica punih 30 godina, što je za svaku pohvalu. Nakon što joj je kćerka postala poznata ona je nastavila da radi tu i kako je sama jednom prilikom dok je boravila u zadruzi rekla da bi voljela da osvoji prvo mjesto i da odnese novac koji bi ulozila u otvaranje svog restorana. Dugo je godina u tom poslu i vjerujemo da ce ona svoj san sebi ostvariti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *