Sina Dragane Mirković skoro niko nije vidio: Dugo ga je kriIa od javnosti, evo kako on izgleda - iznenadit ćete se.. (Foto)
Breaking News

Sina Dragane Mirković skoro niko nije vidio: Dugo ga je kriIa od javnosti, evo kako on izgleda – iznenadit ćete se.. (Foto)

Poznato je koliko se Dragana trudi da ispoštuje svačiju zelju od njoj bliskih ljudi pa tako godinama koliko je na estradnoj ceni se trudi da što manje u medijima priča o svom sinu i da se što manje s njim igdje pojavljuje, jer kako saznajemo on nije baš tip djeteta koje voli da se medijski eksponira. malo ko je uspio da vidi kako on zapravo izgleda, ali danas imate jedinstvenu priliku za to.

Svi vec znamo da Dragana sa svojom porodicom, to jeste muzem i dvoje djece zivi u Beču, a sada je isplivala fotografija koja je nastala upravo na njihovom dvoru u imenovanom i navdenom gradu. Na fotografiji svi mozete da vidite kako Marko izgleda, mnogi su se iznenadili i pisali da je on zapravo pravi frajer i da ne znaju zašto ga Dragana toliko čuva i krije, dok ona kaze da je to samo njegova želja i da on ne voli medijsku paznju. Pogledajte kako on izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *