Nakon što je prodala Grand, otišla na Ijetovanje: Lepa Brena zna da uživa, sve se vidi na snimcima sa jahte - "izaziva sir0tinju"
Breaking News

Nakon što je prodala Grand, otišla na Ijetovanje: Lepa Brena zna da uživa, sve se vidi na snimcima sa jahte – “izaziva sir0tinju”

Već ste vjerujemo imali prilike da čitate dosta toga na temu kako su Brena i Saa prodali grand produkciju za 30 miliona eura, ovo su navdene spekulacije za koje se niko nije izjasnio da su 100 postorno istinite. Kako saznajemo on će ostat direktor produkcije i primati pozamasnu platu za tu poziciju a Brena se potzpuno povukla iz toga, pa otišla bnakon zarađene lijepe sume novca na odmor.

Kako znamo da je Brena otišla na odmor, pa pratimo je na društvenim mrezama na kojima je jako aktivna. Ona je objavila video snimak sa jahte, zasigurno uziva i slavi što je uspjela da u tako kratkom vremenskom periodu zaradi toliko novca. Svi znamo da su oni i prije nekoliko godina od prve prodaje, to jeste prve polovine granda zaradili jednaku sumu novca. Pogledajte i fotografiju koju smo skinuli sa video zapisa koiji je objavila na svom storiju Brena:

Nije nam još poznato s kim je otišla na odmor, sigurno je u pitanju njena porodica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *