Sandra MiIjković odvela Breninog sina u tazbinu: Viktor na seoskoj sIavi i Brena dobila poziv - ”Nemam vremena, izvinite, daleko mi je ići na selo.."
Breaking News

Sandra MiIjković odvela Breninog sina u tazbinu: Viktor na seoskoj sIavi i Brena dobila poziv – ”Nemam vremena, izvinite, daleko mi je ići na selo..”

Svi mi znamo sve loze porodice Zivojinović. Boba i Brena su dugo godina u braku dobili su dvoje djece, a Boba ima sina iz prvog braka prema kome se brena uvijek jednako lijepo obhodila kao i prema svojoj djeci. Filip se ozenio poznatom pjevačicom Aleksandrom Prijović i dobili su sina, a njihov sin Viktor je otpočeo vezu sa djevojkom o kojoj se sada mnogo piše.

Svi znamo da je ova porodica poznata po zivotu kako se to u narodu kaze na visokoj nozi,a  sada se saznalo odakle je brenina nova snajka i mnogi kaz uda je osramotila prezime koje će mozda danas sutra nositi, dok drugi misle da je jako pozitivno što takva djevojka dolazi u tu porodicu.Sandra Miljković je nejgova izabranica i dolazi iz jednog jako malenog sela koje se nalazi u Srbiji. Ona je kao srednjoškolka zarađivala prodajom ajvara i dzema koji njeni najmili prave i sada kada ode na selo njima pomaze oko istih poslova, prenose mediji. Ona je kako saznajemo odvela Viktora u svoje mjesto na sIavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *