Ljepšu ženu nema niko na estradi: Sergej Ćetković se na događaju pojavio sa suprugom, svi zanijemili zbog nje - auu fataIna po sve muškarce (Foto)
Breaking News

Ljepšu ženu nema niko na estradi: Sergej Ćetković se na događaju pojavio sa suprugom, svi zanijemili zbog nje – auu fataIna po sve muškarce (Foto)

Moramo iwstaći da se scena na domaćoj estradi moze slobodno podijeliti na one koji drze do sebe i svoje ime i prezime kao i svoju karijeru nikad ane stavljaju na stub srama, i sa druge strane, naravn osvi oni koji su kontra tome, koji kroz razne skandaie privlače paznju na sebe i na taj način se promovišu kao i svoje pjesme. Kao što vidite danas pišemo o Sergeju koji zasigurno spada u prvu skupinu, on je veliki gospodin i jako dobar pjevač.

Pored toga što je uspješan na poslovnom planu i što ima jako dobro izgrađenu karijeru, on je uspješan i na porodičnom planu ima svoju voljenu zenu sa kojom je dugo godina, a njeno ime je Kristina. Oni su iz ove velike ljubavi dobili i dvije kćerke.Ona ne voli da s emedijski eksponira, pa ih rijetko mozemo zajedno vidjeti na nekim ispraćenim i bitnijim dešavanjima. Sada su ih mediji uhvatili na jednoj romantičnoj večeni i sami mozete vidjeti kako to izgleda ona:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *