Komšije ih p0pIjuvale: Jadne kućne pomoćnice rade dok se ona sunča na terasi i baca smeće okoIo - 0vo je razmaženi i bahati par Joksimović, pIjunuIi 2,5 miIiona za viIu (Foto)
Breaking News

Komšije ih p0pIjuvale: Jadne kućne pomoćnice rade dok se ona sunča na terasi i baca smeće okoIo – 0vo je razmaženi i bahati par Joksimović, pIjunuIi 2,5 miIiona za viIu (Foto)

Kada pomenemo Jovanu i Zeljka Joksiović, moramo biti iskreni i reci da su oni jako uspješan par. Naime, niko od njih nije zelio da se oslanja na uspjeh svog partnera nego je gradio sebe i svoju karijeru. U jako kratkom vremenskom periodu oni su postali popularni i zajedno ali i odvojeno. Zeljko je dosta prije krenuo da se bavi javnim poslom, svoju muziku je nprodao za velike pare. Zeljko i Jovana su izuzetno snalazljivi i talentovani par.

Oni su u toku svog rada zaradili dosta novac i omogućili sebi jako luksuzan zivot, kako to komentarišu široke narodne mase, zivot na visokoj nozi. Sada su mediji posjetili njihove komšije i pitali ih šta misle o ovom paru.Odgovori komšija su bili različiti, jedni kazu da su prijatna porodica koja voli svoju privatnost da cuva za sebe, jer su javne ličnosti i to razumiju, dok sa druge strane neki kazu kako je Jovana previše bahata zena, kako ima čak 3 pomoćnice koje joj rade po kuci. Jedna zena je rekla da ona jako često lezi i sunča se na bakonu i svoje čistačice malo malo zove da joj nešto donesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *