Ne prestaje da š0kira: Karleuša stigla na snimanje Zvezda Granda u nestašn0j haljini - pjevačica je sada stvarno prevazišla sve granice, pokazala previše.. (Foto)
Breaking News

Ne prestaje da š0kira: Karleuša stigla na snimanje Zvezda Granda u nestašn0j haljini – pjevačica je sada stvarno prevazišla sve granice, pokazala previše.. (Foto)

neko ko ne mora ništa puno da uradi a stalno je u centru paznje je sigurno Jelena. Ona umije, nekako joj je to prirodni talenat da svojim izjava, svojim oblačenjem toliko paznje skrene na sebe, da joj izdavanje novih pjesama kao što vidimo i ne treba. Jelena je jedna od rijetkih pjevačcia koju mediji isprate svakodnevno o kojo se svaki dan piše neka nova informacija, a najviše se piše kao što smo rekli o njenom oblačenju i njenim izjavama koje su uvijek iskrene. Nema dlake na jeziku i zato je nekima draga, a iz istog tog razloga neki je smatraju ar0gantnom.

Ona se sada pojavila na snimanju emisije u kojoj je dugo godina član zirija ,a kao što znate u pitanju je takmičenje po imenu Zvezde Granda. Došla je u kraljevsko plavoj haljini koja je itekako pr0v0kativna, ali ono što su svi objavili poslije je momenat kada je izlazila iz auta i kada joj je sjevnula za*dnjica:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *