Bojana ušla u autobus za VaIjevo i sjela pored jedne djevojke: Kad je vidjela fotografiju, život joj se pretvorio u h0r0r - 0vo niste gledali ni u filmovima (Foto)
Breaking News

Bojana ušla u autobus za VaIjevo i sjela pored jedne djevojke: Kad je vidjela fotografiju, život joj se pretvorio u h0r0r – 0vo niste gledali ni u filmovima (Foto)

Bojana je djevojka koja je svoje lično iskustvo odlučila javno da napiše na društvenim mrezama. Istakla je prvobitno kako sa svojim dečkom zivi 5 godina u Beogradu i kako je jedan vikend krenula autobusom za VaIjevo da posjeti svoje roditelje. Kako je ušla u autobus, slobodno mjesto je bilo kraj jedne djevojke gdje je i sjela. Kako to obično zene rade, upoznale su se i krenule u neke razgovore. Marina i Bojana su jako brzo došle do teme posla i kako jedva čekaju godišnje odmore. Bojana je rekla kako planira sa dečkom na godišnji, ali moraju ići u junu jer on u augustu ima poslovni put, a Marina je istakla da je kod nje slična situacija samo obrnuti mjeseci.

Zaključile su da njihovi momci imaju slična interesovanja, imaju slične poslove pa je Marina izvadila telefon da pokaze sliku svog dragogo. bojana je tada shvatila da one zapravo imaju istog dečka, pa joj se svijet sruši0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *