Oglasio se muž Jovane Jeremić: "Dosta je bilo priča da nije ničija švaIerka.. samo ja znam šta je radila sa Marićem iza zatvorenih vrata, a sad će svi da znaju.."
Breaking News

Oglasio se muž Jovane Jeremić: “Dosta je bilo priča da nije ničija švaIerka.. samo ja znam šta je radila sa Marićem iza zatvorenih vrata, a sad će svi da znaju..”

Kada je javna scena u pitanju, svaka informacija se širi brzinom svijetlosti, pa se zadnjih dna dosta piše i spekuloše o poznatoj voditeljici koja je godinama radila na tv happy i koja je kako su prvobitno mediji prenijeli na istoj dobila otkaz. Kada su mediji prenijeli da je Jovana dobial otkaz, ona se oglasila i rekla da je ona otkaz ustvari dala, jer zadnjih 10 godina svoj zivot zapostavlja zbog posla. Jovana je napisala da je glavni razlog otkazqa što nema vremena za sebe, svoju porodicu i svoje prijatelje.

Pisalo se i kako je ona zapravo švaIerka od MiIomira, ali ona je rekla kako to nie istina, i kako su ljudi b0lesni. Istakla je da je on njoj kao drugi otac i da je ona s njim idalje u korektnim odnosima, jer su se rastali kao ljudi. Njen suprug je javno pruzio njoj podršku, zbog čega je naišao na različite komentare širokih narodnih masa:

On je rekao da asmo on zna istinu i da zna da je njegova supruga najbolja zena i majka na svijetu i da ga nikada nije prevarila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *