"Mama, jako me b0Ii stomak": Djevojčica (12) otišla kod drugarice, majka ostaIa zatečena kada se vratila kući i vidjela 0vo
Breaking News

“Mama, jako me b0Ii stomak”: Djevojčica (12) otišla kod drugarice, majka ostaIa zatečena kada se vratila kući i vidjela 0vo

Ispovijest jedne majke okrenula je društvene mreze naopako. Naime, ona je rekla kako njena djevojcica od 12 godina ima b0love u stomaku jer nije jela nikako cijeli dan. Ona je istakla da je njena kćerka poslije škole otišla kod drugarice, a kada se vratila rekla je da nije jela nikako.

Ona nije mogl da vjeruje, jer kako kaze vidjela je kako je majka od te djevojcice kod koje je njena kćerka išla objavila sliku sa palačinkama i mafinima. Onda je pitala kćerke kako je moguće da nije jela kada je vidjela da je njena majka pravila to.

Djevojcica je rekla kako je majka dala svojoj kćerci da jede i kako je nju zamolila da tada napusti sobu jer ne treba da je gleda dok jede. Ona nije vjerovala da jedna zena, jedna majka to moze da uradi bilo kojem djetetu. Ona je imala potrebu da ovo podijeli na društvene mreze i up0zori majke ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *