Poznata voditeljica J0vana Jeremić otkriva: Ja sam najbolja Ijubavnica na svijetu, pišem roman i otkrivam 0ve stvari iz svog kreveta - 50 nijansi sive ide u zaborav (Foto)
Breaking News

Poznata voditeljica J0vana Jeremić otkriva: Ja sam najbolja Ijubavnica na svijetu, pišem roman i otkrivam 0ve stvari iz svog kreveta – 50 nijansi sive ide u zaborav (Foto)

KAda pomenemo Jovanu Jeremić koja je uposlenica televizije po imenu Happy, svi imaju slično mišljenje i slične komentare. Ona je neko ko je poznat p osvojim bIamovima i izjavama koje se mjesecima poslije prepričavaju i o kojima se mjesecima poslije piše širom BaIkana. Sada je progovorila o svojim planovima i niko nije mogao da vjeruje da ona daje javno takve izjave:

Ona je istakla da zel ida napiše jedan er0t’ski roman u kome će biti jako puno likova, neki će kako kaze biti izmišljeni a neki će biti stvarni, mada tu neće niko moci da nađe razliku osim nje same i par ljudi koji znaju priču o njoj. Ona je rekla kako će 50 nijansi sive pasti u zaborav poslije njene knjige. Istakla je da je sada najbolja Ijubavnica nego ikada, i kako ona nije zaboravila ništa ni sa jednim partnerom ,što će i sami vidjeti u romanu kada ga budu i ako ga budu čitali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *