Neda Ukraden ima 70 godina, a čekajte da vidite kako izgleda bez trunke šminke: Da li je 0vo ista žena - totalno drugačija, ne bi je prepoznali na ulici (Foto)
Breaking News

Neda Ukraden ima 70 godina, a čekajte da vidite kako izgleda bez trunke šminke: Da li je 0vo ista žena – totalno drugačija, ne bi je prepoznali na ulici (Foto)

Neda Ukraden ima 70 godina, a čekajte da vidite kako izgleda bez šminke: Pjevačica Neda Ukraden ima 70 godina, ali itekako vodi računa o sebi. Na račun svog izgleda dobija brojne pohvale. Ovaj put se slikala bez šminke i tu sliku objavila na društvenim mrežama. Dobila je brojne pozitivne reakcije i komentare.  Uz sliku je poručila da su njega, oporavak i čišćenje kože veoma bitni. Evo kako ta slika izgleda:

Jedne prilike pjevačica je izjavila: “Nisam ubrizgavala sve i svašta u lice. Njegujem se kao i svaka druga žena, možda koristim neke malo skuplje kreme, radim piling lica i ništa više. San je veoma važan, stoga iskoristim svaku priliku koja mi se pruža da se dobro naspavam. ” Mnogi nažalost pretjeraju sa estetskim zahvatima. Žele izgledati mlađe, a onda zbog silnog botoksa i zahvata izgledaju mnogo starije nego što jesu. Zato sve treba raditi umjereno. Bolje prirodno stariti nego se unakaziti sa silnim botoksom, te ostalim zahvatima.

Žalosn0 je što mnoge mlade djevojke posežu za bot0ksom, a od rezultata dobiju samo stariji izgled i paraIizu lica, mislimo ne pomjeriti obrve, pokazati neku ekspresiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *