Velika drama u porodici Darka Lazića: “Ode nam dete crni Darko” - majka u suzama pr0kIinje njega i crni petak (Foto)
Breaking News

Velika drama u porodici Darka Lazića: “Ode nam dete crni Darko” – majka u suzama pr0kIinje njega i crni petak (Foto)

Velika drama u porodici Darka Lazića: Darko Lazić je jedan od najtraženijih pjevača u Srbiji. Ipak, radio je mnoge nepromišljene postupke koji su ga skupo koštali. Sigurno se sjećate prije tri godine da je imao tešku saobraćajnu nes.reću.  Vozio je neprilagođenom brzinom, te pod uticajem alk0h0la, ali i opojnih supstanci. I  prije nes.reće su u javnost izlazili snimci pjevača kako konzumira dr0’gu.  Mnogi su se nadali da će nakon nes.reće Darko promijeniti stare navike, ali nije tako bilo. Iskradao se na privatne zabave, bahatio i kupovao skupa auta, motore. I dalje je bio neoprezan kada je riječ o vožnji.

Također se zadužio i to kod 0pasnih ljudi. Još od prije se dovodi i  vezu sa Mirsom Švicarcem, a sada i sa Veljom – Nevoljom. Prije nekoliko dana je nastao pravi pr0blem jer je policija uočila da su na autu koje je on poklonio svojoj zaručnici, lažne tablice. To je tešk0 kri’vično djelo.

 

Darko se boji za sirgusnot porodice, navodno zbog prijetnji ljudi Velje- Nevolje koji su na slobodi. Navodno je zbog sigurnosti, sina Alekseja poslao sa  zaručnicom Marinom kod njenih roditelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *