Djeca su vrištaIa dok me je ona tukIa: 0vo je tužna priča bosanskog pjevača AI Dina kojeg je rođena žena zI0stavIjaIa - on je svoje najljepše pjesme posvetio upravo njoj
Breaking News

Djeca su vrištaIa dok me je ona tukIa: 0vo je tužna priča bosanskog pjevača AI Dina kojeg je rođena žena zI0stavIjaIa – on je svoje najljepše pjesme posvetio upravo njoj

Svima je Al Dino poznat po svom božanstvenom glasu, po svojim baladama koje uvije ljudi slušaju. Neke od najpoznatijih njegovih balada koje se slušaju i danas dan su Kopriva i I sad me po tebi poznaju. Vjerujemo da i vi volite ove balade.

O njegovom privatnom životu se malo zna, pjevač je rijetko pričao o istom, svi znamo da se razveo od svoge supruge koja je poznata voditeljica, Arduana. Al Dino je za javnost rekao nekoliko detalja vezanih za njihov odnos:

Tu noć sam naše sinove doveo kod Arduane, mi smo bili u l0šim odnosima, ali sve je izazvalo veću pometnju jer nas sin Harun nije nikako želio da ide kod majke. Kada je to saznala počeli smo se svađati, a ubrzo je to preraslo u fizički nap’ad. – počeo je on, pa dodao:

Ona je počela da me tu’če, urla i čupa za kosu, mnogi su pisali o nama, a ja sam se suosjećao sa naslovima da me je ub1la kao vola u kupusu. Ja nisam želio da joj vratim, nisam tako odgojen, molio sam je da prestane, zbog naše djece koja su bila tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *