Ceca Ražnatović objavila sretne vijesti, nije više mogla da izdrži, 0vo je čekala 16 godina: Sa svih strana dolaze čestitke - pa bilo je i vrijeme.. (Foto)
Breaking News

Ceca Ražnatović objavila sretne vijesti, nije više mogla da izdrži, 0vo je čekala 16 godina: Sa svih strana dolaze čestitke – pa bilo je i vrijeme.. (Foto)

Kada je porodica Ražnatović u pitanju, svi smo mi svjesni da oni gdje god da se pojave skrenu veliku paznju na sebe, ali danas je ceca jednom objavom skrenula veliku paznju na sebe da su svi mediji pisali o njoj. Nena kćerka je sa svojim zaručnikom, njen sin ima svoju porodicu a ona je nekako ostala sama, pomalo žaIosno. Svi znate da ona ima mlađu sestru Lidiju koja ima blizance.

Ceca je sad poslije toliko vremena objavila jednu kćerku i čestitala joj 16ti rođendan  uz emotivne riječi koje imate prilike i sami da vidite na samom kraju ovog teksta u vidu fotografiej koaj je preuzeta lično sa profila imenovane Cece. Ceca je u jednoj rečenici izrazila cijelu srecu koju osjeća zbog toga što djeca rastu, ali vjerujem oda ce reći Lidiji, što brze rastu brze će otići, neka ih sačuva još malo  uporodičnom domu. Djevojcica je prelijepa, ali smo joj sačuvali identitet, iako svi znaju ko je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *