Gotovo je, Džejla nije Marijina curica, sinoć objavila sliku, zaručila se: Pogledajte zaručnika, auuu g0riIe društvene mreže - najveći zIatni prsten ikad..

Gotovo je, Džejla nije Marijina curica, sinoć objavila sliku, zaručila se: Pogledajte zaručnika, auuu g0riIe društvene mreže – najveći zIatni prsten ikad..

Dzejla Ramović je djevojka iz G0razda koja je samim svojim pojavljivanjem u takmičenju po imenu Zvezde Gradan skrenula veliku paznju na sebe. Njeni maniri, način oblačenja, njen andjeoski glas je odveo do prvog mjesta. Ona ima veliki broj fanova koji prate svaki njen korak putem društ6venih mreza ,pa su tako počeli da komentarisu da se ona zaručila na osnovu sljedeće fotografije:

Kao što vidite ona se slikala u oblgedalu a na ruci joj se nalazi zaručnički prsten. Njeni obozavaoci su pisali kako ona nije sa Marijom, jer svi znamo da je zadnjih dana vođena najveća polemika na estradi, da li su Marija i Dzejla zajedno? One su jako bliske ,jer je Marija njoj bila mentorica, i pomagala joj da se probije u estradnom svijetu na samim početcima, ali da su zajedno je velika Iaž, između ostalog su pisali fanovi koji su navodno u kontaktu sa Dzejlom i navodno je sve ovo potvrđeno od nje.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *