“Moja karijera je gotova": Jelena KarIeuša za večerom saopštila najg0re vijesti suprugu Dušku - nazvao je Saša P0pović i rekao joj 0vo (Foto)
Breaking News

“Moja karijera je gotova”: Jelena KarIeuša za večerom saopštila najg0re vijesti suprugu Dušku – nazvao je Saša P0pović i rekao joj 0vo (Foto)

Kada je Jelena u pitanju, imali smo prilike više puta do sada da ispratimo njene skandaIe, ali ona nekako ne umije da s njima stane, pa svako malo pokrene neki novi. Ovdje vam prenosimo sada neke njene nove izjave, izgleda da je sada shvatila da su je g0dine bahat0g ponašanja počele koštati karijere. Svi znamo da je nedavno imala situaciju sa takmičarkom po imen uVanja koju će kako kaze tu’ziti, jer se ne osjeća sigurno zbog Vanjinih natpisa na društvenim mrezama.

Sada je sama rekla da misli da je njena karijera gotova. Istakla je da je sjedila sa Dušk0m u Istambulu kada je nazvao Saša i rekao da za nju ima jako vazne informacije. Prib0javala se da neće dobiti otkaz pa je shvatila da je na skoro svim televizijama zabranjena, da ona pored Zvezda granda i svog isnatrgam profila nema nijednu druug promociju. Ukoliko se nastavi cijela sce’na sa Vanjom, mozda dobije otkaz, a tu je i kraj njene karijere, čega je svijesna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *