"Ljudi, pomagajte, još malo nećemo imati šta jesti, da li se pitate kako ću sina oženiti": Goci izvršiteIji pokucali na vrata, mora da rodi 30.000 - dali joj roka sedam dana, inače.. (Foto)
Breaking News

“Ljudi, pomagajte, još malo nećemo imati šta jesti, da li se pitate kako ću sina oženiti”: Goci izvršiteIji pokucali na vrata, mora da rodi 30.000 – dali joj roka sedam dana, inače.. (Foto)

Kada su u pitanju javne ličnosti u ovom slučaju poznate pjevačice, imali smo prilike da prošle godine pa i ove vidimo kako se stvari mijenjaju kada se primanja smanje. Oni se nisu stidili da na sva zvona pričaju kako spajaju jedva kraj s krajem, počevši od Goce Trzan, preko Nede Ukraden, pa sve do Jelene Karleuše koja se oglasila prije nekoliko dana i rekla da je estrada u kr1zi i da nije fer što jedino oni ne rade.

Sada poslije Jelene, kada su svi mislili da je to tačna na i, oglasila se i Goca koja je rekla kako je imala ušteđevinu koju je prije k0r0ne potrošila na sina, njegovu zenidbu, na njegovo dijete koje je dobio i na b0lesnu majku koja je bila l0še, a sada su joj kako kazu na vrata pokucali izvršiteIji i dali joj samo 7 dana roka da isplati 30.000. Nakon ovog su se na društvenim mrezama vodile velike debate ljudi,  naa temu da li je ovo istina ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *