Otkriveno od čega boIuje Žika Jakšić, oglasio se tužnom porukom: Niko nije imao pojma, evo šta se dešava
Breaking News

Otkriveno od čega boIuje Žika Jakšić, oglasio se tužnom porukom: Niko nije imao pojma, evo šta se dešava

Evo od čega boluje Žika Jakšić. Oglasio se tužnom porukom:Mnogi su primjetili da su se voditelju Žiki Jakšiću, koji je oduvijek imao jaku kosu, pojavili “pečati” na glavi.  To stanje se javlja uslijed stresa, ali i zbog nekih drugih stanja.

Izvor blizak Jakšiću je prokomentrisao da je to posljedica stresa. Pričao je o tome da je Žika bio pod velikim stresom. Naime, cijela ova situacija sa k0r0na virusom je djelovala na njega, bio je pod stresom i onda se to odrazilo na ovaj način.

Ono što je još sve otežalo jeste to što je Žika bio pozitivan na k0r0na virus. Srećom, sada je sve uredu. Nije imao težak oblik kakav su mnogi drugi ljudi imali, pa čak i njegove kolege. Žika je sada pod terapijom i njegov prijatelj kaže da će sve biti uredu.

Bitno je zdravlje, ostalo sve dođe.Dosta poznatih ličnosti je bilo pozitivno na k0r0na virus, a mnogi su imali tešku kliničku sliku. Đorđe David, Čedomir Jovanović su bili u teškom stanju. Imali su jaku upalu pluća.

Milica Todorović je također više od dvije sedmice bila veoma l0še, svi su bili zabrinuti za nju jer joj temperatura nije opadala.  Bor Lalević, menažder Leksington benda, nažal0st je preminuo. I to baš  zbog k0r0na virusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *