Poznata astrologinja otkriva šta nas čeka u 2021: Ne sluti na dobro, prvi put u posljednjih 800 godina...
Breaking News

Poznata astrologinja otkriva šta nas čeka u 2021: Ne sluti na dobro, prvi put u posljednjih 800 godina…

Kako kaže, položaj planeta bio je presudan na izgubljenim izborima Kolinde Grabar Kitarović „Jer jedan od najmoćnijih planeta, Uran, ušao je u bika.“ Kaže da je zanimljivo da je planet koji je preuzeo predsjedničku dužnost novom hrvatskom predsjedniku Milanoviću donio sreću. preko bika i tko je škorpion “Ovaj astrolog vjeruje da će 2021. biti teška godina, a razlog je taj što je ovo godina četiri elementa jer” Po prvi put u 800 godina sva su četiri elementa u pitanju. Zrak, vatra, zemlja i voda “stoga možemo očekivati ​​vrlo teško razdoblje u kojem ćemo morati biti prisebni i naučiti se kontrolirati kao ljudi. Ljeto može donijeti poplave i požare jer su u pitanju četiri elementa “, rekao je astrolog u intervjuu.

Neki astrolozi ponovno vjeruju da će izbori u susjedstvu donijeti značajne promjene. “Lokalni izbori donijet će nove ljude, svježu krv koji neće biti stranački poslušnici. Oni neće imati podršku ni razumijevanje “predviđa astrologinja Jasminka Ćosić čitajući zvijezde. A kad je riječ o pandemijskoj krizi, astrolozi su mišljenja da budućnost donosi puno pozitivnog. Čak predviđaju kada će se ublažiti epidemiološke mjere.

“Bit će u kvadratu s Plutonom i Jupiterom, što će se ponavljati tijekom ove godine”, rekao je astrolog Ružić, dodajući da se epidemiološke mjere ne očekuju uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *