'' Sjedi bolan gdje ćeš?'' '' Moram ići čovječe'': Evo šta se desilo na samom kraju emisije, kad je Dodik ustao, mnogi ovo nisu vidjeli (Video)
Breaking News

” Sjedi bolan gdje ćeš?” ” Moram ići čovječe”: Evo šta se desilo na samom kraju emisije, kad je Dodik ustao, mnogi ovo nisu vidjeli (Video)

Prije dva dana kod Senada Hadžifejzovića, kao gost se našao jedan od najkontroverznijih političara Milorad Dodik. Njegovo ponašanje teško da koga ostavi ravnodušnim, a pored svog ponašanja britak jezik mu je takođe jača strana. On na svoje protivnike djeluje i reaguje žustro i žestoko.

Poznat je i po tome kao neko ko je lako zapaljiv i ko na svaku provokaciju vrlo brzo odgovara. Među mnogima nije omiljeni a nedavno mu je i Banja Luka ”okrenula leđa” izabravši mladog Draška Stanivukovića kao predsjednika, sa kojim je Dodik imao žestoke sukobe.

Ne znajući da se i dalje snima, na pitanje da li je došao avionom odgovorio je da ima avion, a kada su mu rekli da je državni potvrdno je odgovorio rekavši da je od Republike Srpske te da ima i helikoptere. Pogledajte u videu ispod teksta kako je to sve izgledalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *