Napumpala usne, zategla lice, smanjila nos - operisala šta je stigla, a sad i ovo: Nova slika Ane Korać šokirala ljude, komentari ne prestaju
Breaking News

Napumpala usne, zategla lice, smanjila nos – operisala šta je stigla, a sad i ovo: Nova slika Ane Korać šokirala ljude, komentari ne prestaju

Ana Korać poznata srpska starleta, i učesnica rijaliti programa Zadruga, smanjila je nos, ima silikonske grudi, a promovisala je i današnji trend mačije oči. Ona od početka privlači veliku pažnju, a zbog njeneposljenje objave mnogi se pitaju da li je to ona izvadila rebra?

Koraćeva je svakako poznata po ogormnim grudima, i velikoj zadnjici, i sukim strukom. I plijenila je pažnju kako učesnika rijaliti šoua, tako i cijele javnosti koja je to gledala.

Na posljednjoj slici koju je objavila na svom instagram profilu, Ana je objavila, sliku u nekoj bijeloj bluzi, sa daleko tanjim strukom nego što ga je ona do sada imala. Na objavi djeluje kako je struk manji od glave što je praktički nemoguće. Pogledajte njenu sliku ispod teksta, pa prokomentarišite u komentarima i samikako vam to djeluje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *