Ošišao sam kćerku do glave što je bila sa Srbinom Dušanom: Ali ne zato što je srbin…
Breaking News

Ošišao sam kćerku do glave što je bila sa Srbinom Dušanom: Ali ne zato što je srbin…

Sigurno je da ste svi do sada čuli za veliki skandal koji se desio u Francuskoj, gdje su roditelji svju maloljetnu kćerku, ošišali na ćelavo i pretukli jer se zabavljala sa Srbinom. Oni su iz Francuske deportovani, a djevojčica je u hraniteljskoj porodici nakon što je nju i njenog momka zbrinula ekipa hitne pomoći nakon zadobijenih povreda od strane njenih roditelja jer se i on zadesio tu.

Medije je zanimala i strana priče, njenih roditelja pa su se tako zaputili u malo mjesto pored Travnika, gdje je otac od navedene kćerke, primio novinarku ekipu, te izjavio i svoju stranu priču.

On kaže da oni nisu imali problem s tim što je on druge vjere, nego zato što je ona spavala s njim što je njima neprihvatljivo i što ju je on prisiljavao da se uda za njega ili će je ubiti,  i zato su je ošišali na ćelavo. Kaže da je predstavljen kao monstrum bez razloga i kako svojoj kćerki nije nanijeo tolike povrede kako je predstavljeno te da se nada, da će im se ona vratiti kada napuni 18. godina i shvati da su bili u pravu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *