Andrijana je bila najveća ljubav Tošeta Proeskog: Dugo je nosila crninu, Danas je u sretnom braku i ima dvoje djece - Evo kako njen muž izgleda (Foto)
Breaking News

Andrijana je bila najveća ljubav Tošeta Proeskog: Dugo je nosila crninu, Danas je u sretnom braku i ima dvoje djece – Evo kako njen muž izgleda (Foto)

Trinaest godina nakon tragične smrti pjevača Tošeta Proeskog, koji je poginuo kao suvozač na putu prema Zagrebu i danas dan prisjećanja donose veliku tugu. Poznat je bio svima kao veliki humanista, i dobar čovjek, mnogi su ga nazvali zemaljskim anđelom kako zbog izgleda tako i zbog njegove dobre duše.

Bliski prijatelji tvrde da je on imao najveću ljubav s kojom je u prekidima bio nekoliko godina i koju je planirao zaprositi. Radi se o rukometašici Andrijani Budimir. Kružile su priče kako ona uopšte nije bila u vezi s njim te da je njegova najveća ljubav zapravo bila manekneka Blagica. Andrijana je menadžerku zbog takvih kleveta tužila i dobila spor. Ona je dugo tugovala a danas je majka sina Maksima i u sretnom je braku.

U jednom od rijetkih intervijua koje je Blagica davala istakla je kako su Toše i ona uvijek bili u kontaktu te da ga voli na jedan njoj poseban i shvatljiv način. Takođe danas je i ona u sretnom braku ali tvrdi kako nikoga nikada neće voljeti kao Tošeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *