Najljepšu srpsku glumicu čovjek ostavio radi 0ve pevačice: Gdje su mu oči bile? (Foto)
Breaking News

Najljepšu srpsku glumicu čovjek ostavio radi 0ve pevačice: Gdje su mu oči bile? (Foto)

Ona je jedna od najljepših srpskih glumica, a muž ju je ostavio radi ove pjevačice: Snežana Savić je ostavila veliki trag na jugoslovenskoj sceni. Osim što je  izvrsna glumica, ona je imala i talenat za pjevanje.

Ona je bila jedna od najljepših glumica i muškarci su “gubili glavu za njom”. Iako je Snežana bila  toliko poželjna, njen muž Dragoslav Lazić ju je ostavio zbog glumice iz  filma” Sekula i sve njegove žene”.

Dragoslav je ženu prevario sa Jasminom Medenicom. Snežanu je naravno sve ovo pogodilo. Dragoslav i Jasmina ipak nisu dugo vremena proveli zajedno.

Jasmina je sada u Americi, a imali smo je prilike gledati  i kao učesnicu  rijalitija ” Farma” prije nekoliko godina sa Kristijanom Golubovićem. Svojim pojavljivanjem nije baš izazvala simpatije kod publike. Evo kako je Medenica  izgledala:

 

Čudno je to kako pojedini muškarci i kada pored sebe imaju atraktivnu, uspješnu, jednu od najljepših žena, ne mogu da se odupru porivu za prevarom. I dok su svi željeli da budu na njegovom mjestu i imaju Snežanu pored sebe, on je Snežanu ostavio zbog druge i to manje atraktivne žene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *