Sjećate se Mace Diskrecije? Skroz se promijenila, a tek kad čujete kojim poslom se bavi
Breaking News

Sjećate se Mace Diskrecije? Skroz se promijenila, a tek kad čujete kojim poslom se bavi

Sjećate li se Mace Diskrecije? Evo kako sada izgleda: Maca Diskrecija, inače Senada Nurkić,  bila je učesnica rijalitija “Parovi” i “Zadruga”. Postala je poznata po svojim izjavama da se bavi prostit.ucijom  i da  joj sponzori kupuju skupe poklone.

Zbog toga je bila meti 0suđivanja, a da stvar bude još čudnija, ona je imala i brojne fanove. Fanove koji su joj kupovali poklone i slali novac. Tačnije podržavali su ono što radi. Što je zaista l0še.

Iako Maca nije jedina učesnica rijalitija koja se bavila prost.itucijom- nažal0st, vidimo da su mnoge djevojke koje učestvuju u rijalitijima baš takve. Pored djevojaka lakog morala,  u rijalitijima vidimo i kriminalce, ubice, nark0mane, čak i ratne zl0čince.

Da stvar bude još gora, dosta je ljudi koji to podržavaju i daju novac za takve. Daju novac za gasanje, skupe poklone, a neće se umjesto toga sjetiti da nazovu humanitarni broj  i doniraju novac za osobu kojoj treba spasiti život.

Vidimo da većina onih koji uđu u rijaliti prije toga naprave neki skandal. Maca Diskrecija je izjavama o bavljenju prostitucojom i postala poznata. Sada Maca prodaje na jednoj britanskoj mreži svoje g0lišave fotke i klipove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *