Darko Lazić pozirao ispred bijesne mašine: Sav se osušio, ne liči na sebe (Foto)
Breaking News

Darko Lazić pozirao ispred bijesne mašine: Sav se osušio, ne liči na sebe (Foto)

Darko Lazić pozirao ispred bijesnog auta. Evo kako izgleda: Pjevač je dosta smršao nakon operacije želuca. Također, promijenio je l0še navike koje je imao. Prije nesreće je bio 0visan o hrani, a pored toga i o narkoticima.

Nakon nesreće se stvari mijenjaju i Darko l0še navike mijenja dobrim.  Svi hvale njegov sadašnji izgled. Sada ponovo izgleda  kao na početku karijere. Zaista je napravio veliku promjenu.

Darko je promijenio i imidž. Njegov otac je objavio Darkovu sliku na kojoj pozira ispred auta. Vidimo da je sada plav. Pogledajte kako pjevač sada izgleda:

Kako vam se čini njegov imidž?  Promjena je zaista velika, kao što smo već rekli, izgleda kao na početku karijere, ako zanemarimo ovu plavu kosu. Zaista je pohvalno što je izgubio kilograme i što je krenuo da radi na sebi.

Prvenstveno zbog zdravlja, a itekako je primjetno da zbog te promjene mnogo bolje izgleda. Darko u posljednje vrijeme dobija brojne pozitivne  komentare na račun svog izgleda.

Osim izgledom, fanove je oduševio i novim pjesmama. Darko je snimio pjesme koje su postale veliki hitovi. Tako da i na području karijere napreduje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *