Dron slučajno snimio katastrofu na granici: Predsednik pokušao da sakrije, sad je sve jasno (Foto)
Breaking News

Dron slučajno snimio katastrofu na granici: Predsednik pokušao da sakrije, sad je sve jasno (Foto)

Dron snimio ovu katastrofu na granici, evo šta je predsjednik pokušao da sakrije. Sada je sve jasno: Neke stvari se ne mogu sakriti, koliko god to neki pokušavali.  Putem drona je ovaj put otkriveno nšto što su zvaničnici pokušavali da zataškaju.

Na granici Rumunije i Srbije je jedna čovjek uspio dronom da snimi pokradenu šumu. Ni sam nije mogao da odredi koliko je tu hektara pokradene šume. Snimak je objavio na društvene mreže i sve š0kirao.

Procjenjuje se da je više od 50 duluma isječeno ilegalno. Taj predio je inače zaštićen Unescom. Rumunija ima pr0blem sa ilegalnom sječom šuma.

Samo prošle godine je zaplijenjeno 25  kamiona sa isječenim drvećem. Rumunske vlasti žele to da zataškaju i naprave banalnijim nego što jeste. Pogledajte koliko je uništeno:

Ljudi su toliko nesavjesni. Uništavaju prirodu, a ne znaju da bez prirode nema života. Ne može vam novac biti preći od zdravlja, od kisika, hrane. Jesmo li u pravu?

Stvar je u tome što pojedinci ne shvataju koliko 0pasne posljedice onoga što rade, mogu biti.  Kada to shvate, biće prekasno. Stoga apelujemo da vodite računa o okolišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *