Turisti iz Njemačke došli u bizarnom vozilu, 0vakvo nešto niste nikad vidjeli (Foto)
Breaking News

Turisti iz Njemačke došli u bizarnom vozilu, 0vakvo nešto niste nikad vidjeli (Foto)

Turisti iz Njemačke došli na Jadran u bizarnom vozilu. Pogledajte šta je neko slikao… Imali smo prilike vidjeti razne čudne stvari tokom vožnji. Dešavalo se da su to registarske tablice ili neki drugi detalji.

Ovdje nije riječ o detalju, regustarskoj tablici, ovdje je riječ o čudnom vozilu. Kada vidite kako izgleda biće vam jasno zašto je privuklo toliku pažnju. Pogledajte o čemu je riječ:

Šta kažete na ovo auto? Moramo priznati da ovakvo nešto još nismo vidjeli. Vi? Ne znamo zaista u čemu je stvar sa ovim automobilom i zašto su točkovi ovako postavljeni.

Bonus: “Pomogla sam prijateljici koja je bila u l0šoj finansijskoj situaciji. Pored toga, raskinula je sa dečkom. Prolazila je kroz veoma težak period. Pozvala sam je da živi kod mene da ne plaća bespotrebno kiriju. Ne kajem se što sam joj pomogla, ali me boli kako mi je na sve uzvratila.

Našla je posao, počela zarađivati. Ubrzo je postala uspješna i nije više trebala moju pomoć. Našla je nove prijatelje na poslu i sada mene uopšte ne kontaktira. Kada je zovem nikada nije slobodna i uvijek ima nešto drugo planirano, sve je preče od mene. Ne znam u čemu je stvar i kako je tako brzo zaboravila gdje je bila prije par mjeseci.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *