Cijela država ide tu, evo šta sve liječi: Nova turistička atrakcija u kojoj smijete da ostanete samo pola sata
Breaking News

Cijela država ide tu, evo šta sve liječi: Nova turistička atrakcija u kojoj smijete da ostanete samo pola sata

Zbog broja oboljelih u Srbiji, građanima Srbije su  zatvorene brojne granice i komplikovanija je porecedura prelaska u druge države, pa su Srbi odlučili da posjećuju druge atrakcije. Atrakcije u Srbiji.  Ovo  mjesto je nova turistička atrakcija. Riječ je o Pačirskoj banji.  Tu je voda slana, a ono što je neobično jeste da je voda roze.

Voda prolazi roze različite slojeve stijena, pa je obogaćena i mineralima poput joda, sulfata i broma. Kvalitet vode se redovno kontrolište, ali je ipak zbog trenutne situacije uvedeno pravilo da  se posjetioci mogu zadržati u vodi 20-30 minuta.  Voda je ljekovita i pomaže kod reumatskih 0boljenja,  kožnih oboljenja i mnogih drugih.

Zato je  i veliki broj osoba zainteresovan za posjećivanje Pačirske banje. Voda je čista, a razlog zašto je roze boje je taj  što se tu nalaze veće količine  joda, broma i litijuma koji se ovde nalaze u visokoj koncentraciji. Ovdje možete da vidite kako to mjesto izgleda:

Svjedoci smo da zbig trenutne siucije, ljudi sve više pažnje pridaju prirodnim ljepotama i više ih posjećuju.  Do sada su ih možda zanemarivali, ali sada ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *