To mogu samo Bosanci: Porodica se na plaži baš udomaćila i nasmijala društvene mreže, pogledajte šta su radili (Foto)
Breaking News

To mogu samo Bosanci: Porodica se na plaži baš udomaćila i nasmijala društvene mreže, pogledajte šta su radili (Foto)

Porodica se na plaži skroz udomaćila i nasmijala društvene mreže. Ova porodica se na plaži baš opustila. Našli su sebi zanimacije i nije ih bilo briga što nisu sami, u nastavku pogledajte šta je muž radio, a šta žena:

Neko ih je slikao i objavio na društvene mreže. Slika je postala hit i nasmijala je mnoge. Interesantno je kako neke osobe nemaju pr0blem da rade neke stvari pred drugima. Znaju da tu nisu sami i opet im to ne predstavlja pr0blem.

Smiješno je što su baš na plaži odlučili da nađu ovakve zanimacije.  Dešavalo se tako da slike sa plaže postanu viralne na društvenim mrežama zbog nekih detalja.   Ili zbog  načina na koji se pojedine osobe ponašaju. Začudimo se kad vidimo kako se neke osobe ponašaju.  Zapitamo se  i odakle dolazi takva nekultura. Slažete li se?

Nadamo se ni  da više nećemo gledati slike kako isti ti turisti za sobom ostavljaju smeće na plaži ili nekim drugim mjestima koja posjete. Krajnje je vrijeme da se opametimo i da počnemo da usvajamo osnovnu kulturu koju smo kao djeca još  trebali da počnemo usvajati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *