"Tata je pojeo osam kolača, mama 3 manje, koliko su zajedno pojeli?" Kad vidite odgovor učenika iz Bosne, 3 dana nećete moći doći sebi: Smijeh do suza (Foto)
Breaking News

“Tata je pojeo osam kolača, mama 3 manje, koliko su zajedno pojeli?” Kad vidite odgovor učenika iz Bosne, 3 dana nećete moći doći sebi: Smijeh do suza (Foto)

Mi smo svi upoznati sa trenutnom situacijom, djeca su krenula u školu i to je pozitivno, ali ono na šta se roditelji žale je što djeca moraju da nose maske na nastavi, što smatraju da nije nikako zdravo, ali takve su odluke kriznog staba. Djeca nemaju velike odmore, što jednako nije dobro za dječiji organizam i njihovo zdravlje, navode roditelji.

Roditelji su se do nedavno pitali da li će njihova djeca krenuti u školu, a sada vam donosimo jednu jako zanimljivu priču koja dolazi iz Bosne i Hercegovine i koja je izazvala brojne pozitivne komentare, nasmijala je ljude širom BaIkana.

Ovdje se radi o pismenom zadatku iz matematike kod njižeg razreda. Kao što ćete i sami moći vidjeti pitanje je bilo jasno, ali odgovor dječaka je privukao pažnju, pogledajte u nastavku teksta, nećete moći sebi doći od smijeha:

Svi znamo da su djeca najiskrenija bića, pa je tako i ovaj dječak bio iskren i napisao ono što on u praksi vidi, kako su to ljudi komentarisali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *