Majka Aleksandre Prijović u vezi sa 0vim pjevačem: Pogledajte ko je frajer u kojeg se Iudo zaljubila (Foto)
Breaking News

Majka Aleksandre Prijović u vezi sa 0vim pjevačem: Pogledajte ko je frajer u kojeg se Iudo zaljubila (Foto)

Kada pomenemo Prijovićku, nju svi prvenstveno znamo kao nekoga ko je pokušao sam da ostvari svoju karijeru. Ona je bila učesnica Zvezda granda, ali je shvatila da postoje prečice u tom poslu, pa je počela da bira jače i uticajnije ljude da je okruzuju. Mnogi kazu da se zato i udala za Filipa koji ima poznate roditelje i koji joj moze pomoci pri izgradnji bolje karijere. Njih dvoje danas imaju i sina.

Za pjevačicu Aleksandru Prijović i njenog supruga se zna skoro sve što se može znati, pa tako i ko su sve članovi njihove porodice, a u skorije vrijeme se saznalo da je Prija dobila talenat za pjevanje od svoje majke koja se zove Borka Mihajlović, te koja već dugo godina praktikuje pjevanje.

Svi znaju da je prava ljepotica majka od Prije, a onda je sve zanimalo da li ona ima nekoga u svome životu ko bi je pazio. Borka se redovno fotografiše sa svojim partnerom Fahrudinom Buljubašićem, a svi je nazivaju modernom mamom, a sada možete i pogledati kako izgleda taj njen izabranik koji je veoma sretan sa njom. Kako saznajemo on je uspješan pjevač i nekoliko godina su zajendo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *