"0vo nije Brena, zašto se Iažno predstavIja": Pjevačica objavila sliku u kupaćem, pretjeraIa sa fotošopom - uslijedila Iavina komentara, evo šta joj pišu
Breaking News

“0vo nije Brena, zašto se Iažno predstavIja”: Pjevačica objavila sliku u kupaćem, pretjeraIa sa fotošopom – uslijedila Iavina komentara, evo šta joj pišu

Kako stvari stoje ,postoje pjevačice koje se nikada nisu morale puno truditi da budu u centru interesovanja širokih narodnih masa, a jedna od njih je zasigurno i Lepa Brena, koja je godinama prisutna na javnoj sceni. Moramo da kažemo kako ona kao i sve njene kolege i kolegice ima ljude koji je obožavaju i podržavaju i zbog kojih ona na kraju krajeva i postoji, i opstaje toliko godina, ali ima i one koji ne podnose niti jedan njen korak.

Oni koji ne podnose ni jedan njen korak joj prave ovakve reklame, jer svojim komentarima izazovu razne reakcije, a mediji onda daju na značaju upravo takvim stvarima. Danas kao što vidite pišemo o fotografiji koju je objavila Lepa Brena, u kupaćem sa jahte, kako se jasno vidi.

Kao što iznad teksta vidite, ona je koristila filtere i fotošop, i to previše, jasno se vidi da to nije njeno lice, što su ljudi uveliko komentarisali i pisali da joj jto ne doliči.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *