0vako izgleda buduća svekrva Cece Ražnatović, Bogdan objavio sliku majke: Ostat ćete u nevjerici - Ceca i ona kao sestre (Foto)
Breaking News

0vako izgleda buduća svekrva Cece Ražnatović, Bogdan objavio sliku majke: Ostat ćete u nevjerici – Ceca i ona kao sestre (Foto)

Obe godine se poslije toliko godina Ceca pšojavila sa svojim izabranikom javno, pa su se svi pitali, da li joj je on poslije Željka sada prvi momak, ili je prvi momak kojeg je javnosti pokazala, jer je jako mlada ostala ud0vica.

Ona je u emotivnoj vezi sa Bogdanom koji je kako svi znamo mlađi od nje oko 9 godina. On je jako lijep, ima svoj lanac restorana i nije neko ko bi s njom bio zbog njenog statusa, nego isključivo zbog ljubavi.

On isto ima iza sebe jedan brak koji nije uspio, ali je dobio iz tog braka kćerku koja je najvoljenije dijete u toj porodici. Njegova majka i njegov otac su također razvedeni, ali majka je jako aktivna na društvneim mrežama, često objavljuje slike sa svojom unukom, ali i sa sinom. Zanima li vas kako ona izgleda?

Iznad teksta ste imali priliku da vidite kako izgleda njegova majka, jako lijepa žena, vidi se na koga je sin povukao gene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *