Izašlo sve na vidjelo, evo koliko je koštalo "bosansko vjenčanje godine" Alijine unuke i Bakirove kćerke Jasmine: Udala se b0gato, a evo ko je bio kum, š0kirat ćete se, njega se svi pIaše
Breaking News

Izašlo sve na vidjelo, evo koliko je koštalo “bosansko vjenčanje godine” Alijine unuke i Bakirove kćerke Jasmine: Udala se b0gato, a evo ko je bio kum, š0kirat ćete se, njega se svi pIaše

Svi danima spekulišu o svadbi koja se desila i koja je privukla veliku pažnju širokih narodnih masa. Kao što vidite u samom naslovu, riječ je o svadbi Bakirove mezimice Jasmine Izetbegović koja se udala sa svojih 36 godina, prenose mediji.

Kada je ova svadba u pitanju, malo toga su ljudi imali prilike da isprate na društvenim mrežama, ali mediji i široke narodne mase su prvo komentarisale haljinu Sebije Izetbegović koja je kako smo našli koštala oko tri i po hiljade maraka, što je velika cifra.

Sada smo došli do saznanja koliko je koštala vjenčanica od Jasmine. Kako saznajemo isto, sve se odvilo u hotelu Sarajevo, bilo je oko 250 zvanica, a svaki gost je na ulazu morao ostaviti svoj mobitel ,prenosi Oslobođenje.Svi znamo da im je na vjerskom vjenčanju kum bio predsjenik Turske.

Kako saznajemo vjnečanica je pravljena posebno za nju, i samo možemo da spekulišemo koliko je koštala. Ako je Sebija dala skoro 4000 za haljinu, zamislite koliko je koštala vjenčanica. Pogledajte kratki video gdje se vidi kako Sebija vodi kolo:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dnevni avaz (@dnevniavaz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *