TijeIo kao avion, Dušica se počastila siIikonima: SkinuIa se u kupaći, muškarcima su viIice padale - izvirila i skrivena tet0važa
Breaking News

TijeIo kao avion, Dušica se počastila siIikonima: SkinuIa se u kupaći, muškarcima su viIice padale – izvirila i skrivena tet0važa

Kako su javne ličnosti aktivne na društvneim mrežama, tako nama omoguće da znamo svaki njihov pokret. Oni to rade po malo i namjerno jer tako skreću medijsku pažnju na sebe, a kako se kaže i loša reklama u ovom poslu je dobra reklama.

Dušica, svima sada poznata voditeljcia po Zadruzi je otišla na odmor u Grčku. Ona je nekako oduvijek bila opuštena, žena koja nema dlake na jeziku i koja savršeno obavlja svoj posao, složili bi se mnogi, ali sada je malo pretjerala, s obzirom da je majka, nije trebala da ovoliko pokazuje na svojim društvenim mrežama.

Kao što smo naveli u samom naslovu ona je pokazala svoje n0ve siIikone, skinuIa se u kupaći i svi su imali prilike da vide njene tetovaže ali i ostale dijelove koji su ispali. Pogledajte i sami dvije fotografije koje su najviše komentarisane od strane širokih narodnih masa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *