Darko Lazić se prepolovio: Kad je zadigao majicu niko ne veruje, pa šta mu je to na stomaku? (Foto)
Breaking News

Darko Lazić se prepolovio: Kad je zadigao majicu niko ne veruje, pa šta mu je to na stomaku? (Foto)

Darko Lazić stigao na ljekarski za Zadrugu, a onda je podigao majicu: Darko Lazić je mnogo smršao. Podvrgao se operaciji smanjenja želuca, ali i posvetio svom zdravlju. Počeo da se zdravo hrani, trenira.

Sada je veoma zgodan i izgleda mnogo ljepše pa i mlađe. Kao na početku karijere. Svi hvale njegov izgled. Prije nesreće je vodio l0š život. Imao je ovisnost prema alk0holu, narkoticima, pa i hrani.

Zbog svog načina života je imao brojnih zdravstvenih pr0blema, a težina mu je sve samo još više otežavala.  Pored svega, zadužio se kod 0pasnih ljudi i danas čak otplaćuje dugove.Nakon nesreće je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i pokrene se.

Ostavi loše navike i zamijeni ih dobrim.  Zdravo se hrani, trenira, a planira da ode i na uklanjanje viška kože. Tu operaciju rade osobe koje su dosta smršale jer nakon gubitka kilograma ostane višak kože koji smeta i koji treba da se otkloni.

Kada uporedite njegove sadašnje i stare slike, vidjet ćete da je dosta napredovao i da sada izgleda kao kada je pobjedio na takmičenju “Zvezde Granda”.  Evo kako on izgleda:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *