Društvene mreže bruje o 0vome: Voditeljka prdnuIa u programu uživo, gosta sa stolice oduvala - svi se hvataju za gIavu (Video)
Breaking News

Društvene mreže bruje o 0vome: Voditeljka prdnuIa u programu uživo, gosta sa stolice oduvala – svi se hvataju za gIavu (Video)

Svi misle da je biti voditelj lako, ali nije. Oni moraju da se snalaze u raznim situacijama koje nikada nisu mogli predvidjeti. Danas kao što po samom naslovu vidite donosimo priču o jednoj neprijatnoj situaciji koja se desila voditeljici i o kojoj svi pričaju.

Istina je da je jedna strana voditeljica prdnuIa u proglamu, ali oono što je sve iznenadilo je sljedeće: Vendi Vilijams se nastavila ponašati kao da je osjetila b0l u leđima, ali kamere su sve mogle da zabiljeze. Ona ovu emisiju vodi 11 godina.

Video snimci i fotografije ovog dešavanja su bile centar paznje širokih narodnih masa. Naravno postoje i oni ljudi koji su realniji i koji su rekli da se to moglo desiti svima nama, i da se neke stvari ne mogu kontrolisati i predvidjeti, što ne govori ništa o njoj kao novinarki ili voditeljici. pogledajte jedan video snimak ,mozda i vi vidite nešto drugo, mozda je imala stvarno b0l u leđima:

https://www.youtube.com/watch?v=IK-GlipKtFg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *