Nasljednica Vesne VukeIić Vendi je najljepša srpkinja: Nikad nešto zgodnije niste vidjeli, muškarci ne mogu da se obuzdaju - ona se bavi nevjerovatnim poslom (Foto)
Breaking News

Nasljednica Vesne VukeIić Vendi je najljepša srpkinja: Nikad nešto zgodnije niste vidjeli, muškarci ne mogu da se obuzdaju – ona se bavi nevjerovatnim poslom (Foto)

Vesna Vukelić je ljudi poznata iz različitih stvari, ona je najprepoznatljivija po svom nadimku Vendi. Kako se to kaze u širokim narodnim masama, svi oni koji su stariji znaju je kao pjevačicu koja je pokušala  da uspje u tome, ali sve mlađe generacije je znaju kao rijaliti učesnicu. Kada je vidjela da ne moze biti popularna pjevačica i od toga da zivim ona je pristala da bude rijaliti učlesnica i na taj nančin zarađivala novac.

Malo ko zna da ona ima kćerku Nikoletu koju je dobila u braku sa Branimirom Banjcom koji je fudbaler.Kako je njena majka Vendi svaki dan pravila neke skandaIe i bila na meti medija, Nikoleta nikako nije mogla da se sakrije od medija iako nikada nije privlačila medijsku paznju, niti je voljela d abude javna ličnost. Njena majka je nekako nju u to sve uvukla, ali se ona dobro nosi s tim. Ona je prelijepa djevoja, jako zgodna i vodi dosta računa o sebi i svom izgledu, što se i vidi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *