Cecin Bogdan objavio novu fotku i zapaIio društvene mreže: Zn0jan i mišićav, pokazao šta Ceca voli - evo kako je ona reagovala na to (Foto)
Breaking News

Cecin Bogdan objavio novu fotku i zapaIio društvene mreže: Zn0jan i mišićav, pokazao šta Ceca voli – evo kako je ona reagovala na to (Foto)

Kada je ceca u pitanju, imali smo prilike da ispratimo kako je bila glavna tema svih medija od početka voe godine, jer se poslije toliko godina od kako je ostala ud0vica, po prvi put u javnosti ruku pod ruku pojavila sa nekim muškarcem. Ona je poslije toliko godina nekog muškarca javno predstavila kao svog izabranika i poIjubila se s njim pred kamerama. moramo da kazemo kako je Bogdan mlađi od nje oko 9 godina i kako je to mnogima bila tema komentarisanja.

Naime, Bogdan je mladi biznismen koji vodi računa o svom tijelu i izgledu, što imate prilike da vidite na ovom isklesanom tijelu. On je objavio sliku koja je digla veliku prašinu na društvenim mrezama, a kao znak odobravanja i dobre reakcije ceca je istu lajkala. Pogledajte kako je to on osvojio Cecu, vjerujemo da se i ona sama ponosi što kraj sebe ima ovakvog dečka:

Ona je istakla da svako svoje kvalitete u izgledu treba da pokaze i da nema ništa protiv toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *