Isplivala Kemiševa sms poruka Bekuti, nakon Mrkine smrti utjehu našla u njemu: Au, da li će ovo Zorica oprostiti Ani?
Breaking News

Isplivala Kemiševa sms poruka Bekuti, nakon Mrkine smrti utjehu našla u njemu: Au, da li će ovo Zorica oprostiti Ani?

Sukob između Anne Bekute i Zorice Brunzlik zaoštrio se kada je Anna na društvenim mrežama objavila razgovor s Kemishem, zbog čega joj je on odgovorio javnim pismom.

– Draga Ana, 18. novembra Zorica je ustala u 9 sati, a frizerka je stigla u 10 sati, do 11:45 je bila na putu za televizijski studio, stigla je i pripremila se za snimanje do 12:45. U tišini je čekala do 15.15, presvukla se i vratila kući… i dalje bez riječi. A ti se, draga Ana, pitaš: „Zašto ja nisam pozvana?”Sjetite se da u 38 od 78 epizoda “Zvezda Granda” koliko ste snimali sa Zoricom, ona nikada nije zakasnila, ni na trenutak. Zar nije tako, draga Ana? – istakao je Kemiš, dodajući da je Bekuta lažno prikazao njihovo dopisivanje i Zoricu nastavio etiketirati kao taštu.

Svađa između Ane Bekute i Zorice Brunclik koja još traje iznjedrila je poruku Zoričinog supruga. U svojoj poruci savjetuje Anu, ističući da bahatost nikome nije dobro služila, pa tako ni njoj samoj. Napominje da Zorica i dalje gaji ljubav i poštovanje prema Ani, zbog čega se suzdržava od javnih izjava, ne iz straha. Osim toga, on potiče Anu da ublaži svoju aroganciju, sugerirajući da se to više slaže s njegovim prijateljem Mrkijem, kojeg naziva snobom. Potiče Anu da usvoji osobine dame, jer bi to poboljšalo njezin vokalni talent. On Ani povjerava izbor kako će postupiti s njegovim pismom, pozivajući se na njezin osjećaj savjesti i časti. Nakon ove svađe, čini se da njezini kolege oklijevaju sudjelovati u istoj proslavi.

Kako se navodi, Ana Bekuta odbija sve pozive upućene Zorici, bez obzira na financijski poticaj. Na primjer, dvije godine prije, bogataš je pozvao obje žene na proslavu rođenja njegovog djeteta, ali Ana je navodno odbila ponudu, što ga je natjeralo da na kraju povuče poziv.

Čovjek nije pokazao nikakav interes za cijenu; njegova jedina želja bila je da mu nastupe Ana i Zorica. Međutim, nakon što je otkrio da Ana neće surađivati ​​sa Zoricom zbog nesuglasica iz prošlosti, odlučio je odustati od te ideje, iako bi Ana za nastup zaradila značajnu plaću. Stoga je odlučio ne kontaktirati nijednog umjetnika. Kako izvor navodi, Ana neće ništa savjetovati Zorici i namjerno će izbjegavati iste restorane i hotele u kojima oboje rade. U jednom je trenutku čak odbila sudjelovati u ekstravagantnom romskom vjenčanju samo zato što je i Zorica bila uključena u događaj. Ova situacija izgleda jednostavna i nije se promijenila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *